Sisteme de degivrare

Sisteme pentru degivrare (topirea ghetii si zapezii pe zonele exterioare) :

Sistemele DEVI pentru incalzirea jgheaburilor si burlanelor previn infiltratiile cauzate de inghet, mentinand circuitul apei indiferent de temperatura exterioara.
Sistemul DEVI de topire a ghetii si zapezii functioneaza complet automatizat. Tinand cont de conditiile climatice, acest sistem va detecta automat necesitatea de topire a ghetii sau a zapezii si va opri sau porni rezistenta(cablul cald) in functie de necesitati.
Sistemul DEVI poate fi aplicat pe orice tip de suprafata, acoperisuri, jgheaburi, burlane sau dolii, metal, bitum, tigla etc.

Avantajele instalatiilor de degivrare:
♦ Mentinerea jgheaburilor si a burlanelor fara gheata si zapada;
♦ Drenarea corespunzatoare a apele rezultate din topire;
♦ Previne formarea turturilor;
♦ Previne deterioarea sistemelor de colectare a apelor pluviale si a celor rezultate din topirea ghetii;
♦ Previne deteriorarea fatadei constructiilor.

Jgheaburile si burlanele vor fi protejate cu doua sau mai multe treceri de cablu incalzitor(in functie de dimensiuni), ce va fi fixat cu suporti speciali – obtinind un efect minim de 36 W/ml. Tot in jgheab se va pozitiona si senzorul de umiditate si temperatura care va transmite informatiile catre unitatea de automatizare plasata intr-un tablou electric care va asista sistemul optimizand consumul de energie electrica. Unitatea de automatizare va porni sistemul numai in cazul in care sunt indeplinite simultan conditiile de temperatura si umiditate care pot conduce la formarea depunerilor de gheata sau zapada.

.sisteme de degivraresisteme degivrare 2

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.