Servicii

CONSULTANTA si CONSILIERE

Echipa de ingineri vanzari va ofera ,  consultanta si consiliere ,cu privire la alegerea sistemului potrivit de acoperis  pentru proiectul dumneavostra  .

 RELEVEU (Masuratoare acoperis vechi sau nou)

 Echipa de ingineri vanzari va realiza releveul acoperisului atat in cazul constructiilor noi ,cat si a celor vechi, pentru a optimiza devizul si a calcula cat mai corect.

INTOCMIRE DEVIZ

Echipa de ingineri vanzari – ofertare va realiza un deviz optimizat si personalizat pentru fiecare proiect in parte, pentru a garanta un cost corect.

EXECUTIE (Montajul sistemului de acoperis)

SmartRoofs detine  personal specializat in montajul sistemelor de invelitori. Echipele de montaj sunt specializate si atestate de partenerii nostri , la cele mai inalte standarde de calitate si executie. Lucrarile sunt efectuate doar cu scule profesionale, recomandate de marii producatori din domeniu.

GARANTII

Materialele si sistemele de acoperisuri  pe care le distribuim sunt agrementate tehnic in tarile Uniunii Europene. Oferim garantia calitatii materialelor comercializate (certificat de garantie emis de producatori),ca urmare a unor parteneriate solide cu producatori de elita , precum si garantia de montaj.