Rheinzink- detalii tehnice si manual tehnic

 
RHEINZINK® – Titan zinc utilizat pentru invelitori ,fatade ,ornamente si elemente de tinichigerie speciale .Datorita proprietatilor excelente de prelucrare ,rezistentei in timp ( autoprotejare prin formarea unui strat de oxid de zinc la suprafata dupa montaj ) si a rezistentelor de contractie – dilatare,acest material poate fi folosit pentru orice lucrare de calitate (monumente istorice,constructii moderne,ornamente speciale).
 
Tabla RHEINZINK®
 
Se obţine din zinc (Zn) electrolitic cu grad de puritate ridicat ( 99,995%) conform DIN EN 1179, prin adăugarea unei cantităţi bine determinate de cupru (Cu) şi titan (Ti).
 

Tabla RHEINZINK® – „natural” cu luciu original (bright rolled)

“Natural” cu luciu original este potrivită pentru orice fel de lucrare de tinichigerie (fie cu îmbinări prin fălţuire sau prin lipire). Pe suprafaţa acesteia, în funcţie de amplasament şi de pantă – după un anumit timp (de obicei între 6-12 luni) – se formează un strat de patină. Această oxidare a suprafeţei, datorită compoziţiei unice a aliajului, are o nuanţă aparte.
Pentru formarea stratului de patină este necesar ventilarea învelitorii. (În caz contrar, pe suprafaţă se
formează un strat de „rugină albă”, adică un strat de hidroxid de zinc).
 

 Rheinzink-linia de produse:

New Picture (2)

Rheinzink – detalii tehnice

 

Rheinzink manual tehnic

Nota : Detaliile tehnice si manualul tehnic, prezente in acest document explicativ al sistemului faltuit (titan zinc) sunt preluate din documente oficiale Rheinzink.Pentru mai multe informatii accesati site ul producatorului.

rheinzink

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.